Wie zijn wij  

Sungarant is een succesvolle, snel groeiende jonge onderneming op het gebied van zonnepaneelsystemen. Het bedrijf bestaat uit nette en vriendelijke adviseurs en installateurs met de juiste kennis van zaken op het gebied van zonnepanelen. Wij zijn ruim 8 jaar actief in de markt en hebben daardoor de juiste kennis om u te voorzien van het beste advies op maat. We kunnen ons voorstellen dat het in het totale aanbod, lastig is om de juiste keuze te maken. Van Sungarant gaan er geen 13 in een dozijn!    


Wat doen wij    

Sungarant komt graag bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Eén van onze adviseurs zal u dan in alle rust uitleg geven over de mogelijkheden die er zijn aangaande uw woning om aan zonnepanelen te beginnen. Welk merk en type zonnepanelen zijn er. Welke omvormer past het beste bij uw de situatie van uw dakoppervlak. Sungarant bied de beste producten en dit kan in de meeste gevallen zelfs zonder directe investering. Bij Sungarant is geen klant hetzelfde en dat snappen wij als geen ander. Dat is nou typisch Sungarant! 

   Zo maken wij het verschil:  

We inventariseren uw wensen en zorgen dat u hiervan zorgeloos kunt genieten, naast uw besparingen in de ruimste zin van het woord.  

  • Wij kiezen uitsluitend voor de beste kwaliteit in al onze producten en onze diensten.  
  • Uw tevredenheid staat bij ons op nummer 1, 2 en 3.  
  • Wij staan voor u als klant garant.  
  • U kunt rekenen op onze full-service dienstverlening van topkwaliteit.  
  • Uiteraard zijn we gecertificeerd.  

Voor niets gaat de zon op en wij slaan het graag voor u op.  

Van Sungarant krijg je natuurlijk energie!  


Wat is onze visie en missie  

Sungarant gelooft in een duurzame en groene wereld voor u en de voor de volgende generaties. Onze Aarde mag niet worden uitgeput op de manier zoals dat nu gebeurt. Met onze expertise en uw wil om uw woning te verduurzamen zorgen wij ervoor dat onze natuur weer beter tot bloei komt terwijl we er ook voor zorgen dat uw netto besteedbaar inkomen omhoog gaat.  

Zonnepanelen zorgen er namelijk voor dat u veel minder geld kwijt bent aan uw energiemaatschappij. U zult ook geen last meer hebben van prijsstijgingen. Ook verbetert u het energielabel van uw uw woning en stijgt daarmee ook nog de waarde van uw woning. Samen voor een duurzame Aarde! Dus wilt u uw woning verduurzamen door middel van zonnepanelen, maak dan een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek. Ga naar de CONTACT pagina en vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.           

Laat u door ons verrassen!  Team Sungarant 

Telefoon: 088-6446900

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Contact

Projecten

Buurtactie

Over ons

info@sungarant.nl

KvK 69492239

© Sungarant 2020