Sungarant projecten

Sungarant heeft al een flink aantal zonnesystemen geïnstalleerd over heel Nederland en zelfs Europa. Ook lokaal heeft Sungarant veel daken voorzien van zonnepanelen. Denk hierbij aan Lierop, Geldrop, Someren, Eindhoven, Helmond, Beuningen, Weurt, Nijmegen, Elst en andere plaatsen in Brabant en Gelderland. Maar ook in Limburg en Drenthe heeft Sungarant meerdere succesvolle projecten gelegd.

Wist u dat zonnepanelen aanschaffen in Nederland in de meeste gevallen geheel kosteloos kan?

Wilt u meer weten?

 

Neem contact op


Klanttevredenheid 

Voor ons is een project pas geslaagd als de klant 100% tevreden is. Tevreden over de adviseur, over de installateurs, over de producten en bovendien tevreden over de opbrengst van het zonnesysteem. Of het nu gaat over hoe de zonnepanelen op uw dak komen te liggen, over hoe en waar de omvormer komt te hangen of hoe de bekabeling komt te lopen. Ook als het aankomt op nazorg willen wij vooraan staan en uitblinken. Alles moet van A tot Z perfect zijn. Kortom 100% tevredenheid! 


Onze mensen

Sungarant vindt dat al haar personeelsleden vriendelijk, netjes en vakkundig te werk moeten gaan. Of het nu gaat om een secretaresse, een installateur of een adviseur ongeacht achtergrond en opleiding. Al onze mensen worden geselecteerd op vriendelijkheid, netheid en vakkennis. Het kopen van zonnepanelen moet leuk zijn. Daar kunt u bij Sungarant van op aan!


Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek 

Maak een afspraak


Telefoon: 088-6446900

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Contact

Projecten

Buurtactie

Over ons

info@sungarant.nl

KvK 69492239

© Sungarant 2020