Jaarlijks besparen met zonnepanelen

Om u heen ziet u dat al veel daken voorzien zijn van zonnepanelen. Denkt u wel eens, dat wil ik ook? Neem dan contact met ons op. Sungarant helpt u de juiste weg te vinden in de wereld van zonnepanelen. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst, profiteert u direct van uw eigen energie. Hiermee bespaart u honderden euro's per jaar op uw energiekosten. Het voordeel hiervan is dat u structureel uw maandlasten flink verlaagt. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar.

Laat de zon zijn werk maar doen! 

Meer weten over Sungarant?

Wilt u nader kennismaken of heeft u een vraag? U bent van harte welkom!    Neem contact op

 


Member to member actie!

Bent u zelf al klant van Sungarant? U kunt dan nog meer verdienen dan alleen aan uw zonnepanelen. Ontvang €150 cashback voor uw kopende referentie.

 


Member aanmeldenUw woning stijgt in waarde door zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een waardestijging van uw woning. De maandlasten dalen en dit is aantrekkelijk voor potentiële kopers. 73% van de Nederlanders heeft in een onderzoek aangegeven liever een huis met zonnepanelen te kopen dan een huis zonder panelen. Een woning met lagere maandlasten is aantrekkelijker en u helpt de natuur een handje. 

100% winst!
Sungarant buurtactie

Wist u dat Sungarant ook in uw buurt zonnepanelen heeft geplaatst? Vaak maken onze klanten als buurtcollectief gebruik van onze zeer aantrekkelijke buurtactie.

Start uw buurtactieOntdek uw besparing: inzicht in de mogelijkheden van uw dak

Het aantal en type zonnepanelen hangt af van uw verbruik, wensen en het beschikbare dakoppervlak. Hieronder een voorbeeldberekening van een set van 12 zonnepanelen met een vermogen van 400 Wattpiek.

  • U heeft maandelijks €170 extra te besteden.
  • De winst van zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 30% op uw spaarrekening.
  • Met 12 zonnepanelen bespaart u per jaar gemiddeld 1.468 kg aan CO2.


Bent u ook benieuwd naar de opbrengst van uw dak?

 

Vraag een offerte aan


Zonnepanelen en omvormers

Het type zonnepaneel en het type omvormer heeft invloed op de opbrengst van uw systeem. Kwaliteit staat bij Sungarant op nummer 1 als het gaat om de producten die wij aanbieden. Alleen producten die zijn gecertificeerd en uitvoerig getest worden door Sungarant geselecteerd en aangeboden. Zodat u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit. En dat merkt u aan de opbrengst!

Onze productenTelefoon: 088-6446900

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Contact

Projecten

Buurtactie

Over ons

info@sungarant.nl

KvK 69492239

© Sungarant 2021