Zonnepanelen van Sungarant

De producten die door Sungarant zijn geselecteerd, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig getest en zijn voorzien van de gewenste keurmerken waaronder TÜV Rheinland. In de wereld van de zonnepanelen is de keuze echt reuze en Sungarant helpt u daar graag bij.


Zonnepanelen

Sungarant werkt met topfabrikanten zoals Hyundai, LG en Suntech. Aan de hand van de mogelijkheden en uw wensen wordt het ideale paneel geselecteerd. Van uw persoonlijke Sungarant adviseur krijgt u het aller beste advies!

Omvormers

De omvormer is het hart van uw zonnepanelensysteem. Daarom is een betrouwbare omvormer met een hoog rendement belangrijk. Sungarant werkt met omvormers zoals Huawei, Goodwe en SolarEdge.

Montagematerialen

Degelijk en mooi afgewerkt montagemateriaal dat decennia meegaat onder alle weers-omstandigheden. Aan de hand van uw type dak wordt het juiste systeem geselecteerd.
 

Zwart zwarter zwartst

Een zwart design zonnepaneel zorgt ervoor dat uw zonnepanelen een mooi en strak geheel vormen op het dak van uw woning. Uw persoonlijke adviseur kan u hier alles over vertellen. Samen bekijkt u de voorbeelden en kiest u het paneel wat u het meest aanspreekt.


 


Omvormers

De omvormer vormt het hart van uw installatie. De omvormer zorgt ervoor dat de energie van de zon wordt omgevormd tot bruikbare elektriciteit voor in uw woning. Aangezien dit een onmisbare schakel is in het opwekken van uw eigen energie is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en kwalitatieve omvormer.

Monitoring

Door uw zonnepanelen te koppelen aan een monitoringssysteem, heeft u live inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. Hierdoor weet u precies wat uw besparing is en heeft u inzicht in het rendement van uw zonnepanelen. Al onze omvormers hebben de mogelijkheid van monitoring en onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden in combinatie met uw systeem. Wilt u zien hoe monitoring van zonnepanelen werkt? Bekijk dan de demo hierboven!

Vakkundig geïnstalleerd

De installatie van uw zonnepanelen, hoe gaat dat in zijn werk? Sungarant werkt alleen met eigen, gecertificeerde installateurs. De nette installateurs overleggen alles tot in detail in samenspraak met u. Zij zorgen ervoor dat uw installatie binnen een dag afgerond is en u precies weet hoe uw zonnepanelen werken. Ook werken ze alles netjes weg en laten zij uw huis netjes en opgeruimd achter. U ondervindt zo min mogelijk hinder en gaat vanaf dag één volop genieten van uw eigen opgewekte stroom!

Vraag een offerte aan


Telefoon: 088-6446900

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Contact

Projecten

Buurtactie

Over ons

info@sungarant.nl

KvK 69492239

© Sungarant 2020